Høy kompetanse innen elektrotjenester i landbruk

Dagens landbruk er i stor grad automatisert, og behovet for høy kompetanse innenfor elektrotjenester øker i takt med automatiseringen. Automatiserte landbruk stiller i dag samme krav til elektrokompetanse som industrien. Ringsaker Elektro har lang erfaring med å levere elektrotjenester til landbruk og kan tilby høy kompetanse i kombinasjon med pålitelighet, trygghet og forutsigbarhet. Vi kan tilby flere ulike tilbud som bidrar til å effektivisere drift og sikre god funksjon i de ulike elektriske anleggene.

Vi kan tilby følgende elektrotjenester til landbruk:

  • Ventilasjonsanlegg
  • Gjødselanlegg
  • Korntørker
  • Foringsanlegg
  • Vannanlegg

Ringsaker Elektro er en bedrift med stor kapasitet og kvalifiserte elektrikere. Vårt fokus er utmerket service, rask respons og gode løsninger til våre kunder. Vi har forståelse for at landbruk ikke alltid opererer innenfor ordinære arbeidstider, og kan derfor også tilby vakttjenester for kunder som har behov for dette.

Har du allerede elektriske anlegg i ditt landbruk og har behov for at det sjekkes og vedlikeholdes? Vi kan også tilby service- og vedlikeholdstjenester. Våre fagpersoner kan også komme med tilbud og tjenester som kan optimalisere det elektriske anlegget og gjøre det mer driftsikkert, funksjonelt og pålitelig.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvilke tilbud vi kan tilby deg og ditt landbruk.