Bjønnåsen hytteområde

I forbindelse med elektrifisering av Bjønnåsen hytteområde, har vi laget en hyggelig pakkepris for din hytte.
Klikk her for nærmere informasjon.

Bedre tid til hyttekos med smarte løsninger

Tiden da hyttetur bestod i å bære vann og fryse på tærne er over. Ringsaker Elektro kan hjelpe deg til å gjøre hyttelivet enda enklere og mer behagelig, slik at du kan bruke tiden din på kos og trivelige aktiviteter. Hadde det ikke vært deilig med en varm badstue etter en skitur og varmekabler på badet? Hva med belysning som skaper en god atmosfære? Du og familien din trenger heller ikke gå glipp av tacofredag og gullrekka selv om dere er på hytta. Vi kan installere både antenne og parabol.

Planlegger du å bygge en ny hytte? Ringsaker Elektro kan hjelpe deg med prosjektering.

Vi hjelper deg med å oppgradere hytta

Mange eldre hytter har ikke innlagt strøm. Det er ikke et problem! Ringsaker Elektro har alt av løsninger for opplegg til solcelleanlegg. I tillegg kan vi hjelpe deg med å sette opp sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, ring hytta varm-anordninger eller for eksempel innbrudds- og brannalarm med oppringer.

Våre elektrikere har lang erfaring med elektroinstallasjoner i hytter. Vårt primære nedslagsfelt er på Sjusjøen, men vi tar på oss alt av hytteoppdrag i Østlandsområdet. Valget er med andre ord enkelt hvis du trenger en elektriker til å installere noe i hytta, Ringsaker Elektro tar jobben med glede.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om hvordan du kan gjøre hytta di enda bedre!