Tjenester

Vi stiller krav til pålitelighet og nøyaktighet innen alle felt av elektrofaget. Trenger du hjelp? Ta kontakt - så finner vi en løsning sammen. Stor kundetilfredshet. Bred elektro-erfaring. Personlig service. Hurtig problemløsning.

| |

Bytt til LED

Ringsaker elektro kan prosjektere og levere komplett LED belysning til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.

| |

Solcelleinstallasjon

Ringsaker elektro kan prosjektere og levere komplette solcelleinstallasjon til bolig, hytte, landbruk, boligsameier, industri og næringsbygg.

Elektriker Ringsaker

Elektriske installasjoner i alle typer bygg har behov for og et krav om å bli undersøkt og vedlikeholdt regelmessig.

Elbillading

Flere og flere nordmenn går til innkjøp av en elbil. De færreste er så heldige at eksisterende ladestasjoner i nærheten av boligen står til fri disposisjon.

Hytteinstallasjoner

Mange eldre hytter har ikke innlagt strøm. Det er ikke et problem! Ringsaker Elektro har alt av løsninger for opplegg til solcelleanlegg.

Industri

Ringsaker Elektro har en spisskompetanse innenfor industrielektronikk og kan bidra til funksjonelle og driftssikre løsninger innenfor industrien.

Landbruk

Ringsaker Elektro er en bedrift med stor kapasitet og kvalifiserte elektrikere. Vårt fokus er utmerket service, rask respons og gode løsninger til våre kunder.

Privatboliger

Et sikkert og vedlikeholdt el-anlegg øker brannsikkerheten, sikrer god funksjonalitet og kan senke strømforbruket i din bolig. Vi tilbyr også service og vedlikehold på både nye og gamle elektriske anlegg.

Prosjektering

Mange av våre saksbehandlere hos Ringsaker Elektro bruker dataverktøy for  nøyaktige tekniske tegninger og estimater ved prosjekteringen.

Service og vedlikehold

Ringsaker Elektro tilbyr service- og vedlikeholdstjenester med rask respons og høy servicegrad.

Svakstrømsanlegg

Våre elektrikere har lang erfaring og høy kompetanse, og kan bidra med montering av både små og store elektriske installasjoner.

Ta kontakt

post@ringsakerelektro.no62 36 83 00
2390 Moelv
Personvern
© 2023 Ringsaker elektro as |
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
chevron-down