Mer tid til kos med smarte hytteløsninger

Smarthusløsninger er ikke kun forbeholdt hjemmet. Det har den siste tiden blitt betraktelig mer vanlig å installere smartteknologi også på hytta. Det er egentlig ikke så rart, det finnes nemlig en rekke praktiske og enkle smarthusløsninger som gjør hytteturen enda bedre.

Tidligere måtte man sette av et par timer for å varme opp hytta på vinteren, før man kunne sette i gang med kosen. I dag kan derimot en rekke tidkrevende prosesser automatiseres med smartfunksjoner. Du har mange muligheter med dagens smartteknologi. Det er nesten bare fantasien som setter grenser!

Kom fram til lys og varme

Med smarthusfunksjoner installert på hytta, trenger du ikke bekymre deg for frosne rør og iskalde rom. Med få tastetrykk kan du enkelt skru på varmtvann, varme og lys – slik at hytta er varm og innbydende når du ankommer. Da får du enda mer tid til kos og hygge, sammen med familie og venner.

«Å ringe hytta varm» har blitt et begrep som de fleste kjenner til. Med utviklingen av bedre nett og smarttelefoner har bruken økt betraktelig, fordi funksjonen er enkel å styre og lett tilgjengelig. I tillegg til enkel og automatisk styring av lys og varme, kan du også kontrollere og fjernstyre annet elektrisk utstyr for eksempel vannpumper og stikkontakter. Med smarthusfunksjoner på hytta trenger du ikke lenger bekymre deg for om du husket å skru av kaffetrakteren når du er på vei hjem.

Smart trygghet

I de periodene vi ikke oppholder oss på hytta kan mye skje, og i mange tilfeller får vi ikke vite det før vi står på trappa. Med smarthusteknologi kan man få installert alarmer som oppdager uregelmessigheter som for eksempel vannlekkasje, frosne rør eller innbrudd. Da kan du raskt kontakte politi eller brannvesen, og dermed begrense det eventuelle skadeomfanget.

Det er også mulig å montere sensorer som kontinuerlig sjekker blant annet:

  • vinduer
  • dører
  • bevegelse
  • vannlekkasje
  • frosttemperaturer
  • røykutvikling

Har du behov for å installere et godt og pålitelig brannvarslingssystem eller innbruddsalarm? Vi er flinke på svakstrømsanlegg, og kan bidra med salg, prosjektering og service på en rekke løsninger.

Les mer om hva vi kan tilby innen svakstrømsanlegg her

Har du en eldre hytte uten strøm?

Det er ikke et problem. Vi tilbyr Sunwind kraftpakker, slik at du kan få samme komfort på hytta som hjemme. Med kraftpakke fra Sunwind får du 230V i stikkontakten. Dermed kan du benytte deg av elektrisk utstyr som for eksempel vaskemaskin, støvsuger og TV uten problemer. Vi bistår med planlegging og montering av sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, i tillegg til opplegg for smarthusfunksjoner dersom du ønsker det.

Les mer om hytteinstallasjoner her.

Har du planer om å bygge ny hytte? Vi har lang erfaring med prosjektering og installering av elektriske anlegg. Ta kontakt med oss.

Les mer om hva vi kan tilby av prosjektering her.

Ta kontakt med oss

Ringsaker Elektro har lang erfaring med elektroinstallasjoner for både hytter og hus. Vi jobber primært på Sjusjøen, men vi tar gjerne hytteoppdrag i Østlandsområdet. Vi hjelper deg med å sette opp det elektriske anlegget slik at du kan oppfylle hyttedrømmen.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!